Skal du på safari i Afrika?

Skal du en tur til Afrika? Så er en safariudflugt et must, hvor der venter dig en fantastisk oplevelse, som du kun kan glæde dig til! Du har måske længe drømt om, at opleve alle de vilde dyr, som man normalt kun ser i Zoo, på helt tæt hold? Denne drøm kan nu blive til virkelighed, og den er ikke længere væk end en flyvetur til Afrika.

Safari-love

Oplev den vilde natur i Sydafrika

Alt efter hvor i Afrika du skal hen, så kan du komme på spændende safariture. Vælger du eksempelvis Sydafrika, så skal du helt sikkert ud at opleve en heldagssafari i Krüger. Her vil du, sammen med en guide, få et fantastisk indblik i naturen og dyrelivet i området. Krüger er særligt kendt for sine store koncentrationer af elefanter og løver, mens der også lever næstehorn der. På sådan en tur er du garanteret muligheden for at få nogle helt igennem fantasiske billeder af dyrene på tæt hold. Af andre kendte område i Sydafrika kan Manyatta Rock Camp også nævnes, hvilket også er en uforglemmelig oplevelse.

safari-naesehorn

Natsafari er også en mulighed, hvor du efter mørkerts frembud suser en tur ud i en jeep, og oplever nattelivet blandt de vilde dyr. Her kan du måske være så heldig at opleve leoparder eller løver, der jager, samt de store flodheste, som græsser.

Uanset hvor du skal hen, så vil der være mulighed for en spændende safari i Afrika, og det er en oplevelse, som vi kun kan anbefale. Det er en uforglemmelig oplevelse, og den kan ikke beskrives med ord – den skal opleves med egne øjne.

Safari

Bestil din rejse hjemmefra

Det er blevet populært som aldrig før at rejse til Afrika. Det er også en stor beslutning, for der venter en lang – men unægtelig spændende – rejse, og derfor skal den gerne planlægges i god tid. Dertil kan det være en god idé, at bestille en helt rejse hjemmefra, hvor der er indlagt safariture og andre spændende oplevelser. Du kan blandt andet bruge Tembo-safari.dk, som har et stort udvalg af spændende guidede ture rundt om i Afrika – ikke blot til Krüger, men også andre dele af kontinentet. Det er dog særligt den sydlige del af Afrika, som byder på spændende safariture, og der tilbydes blandt andet rejser til Madagaskar, Kenya og Tanzania også. Klik ind på hjemmesiden, og læs meget mere om hver enkelte område, og de forskellige ture, som Tembo-safari tilbyder.

safari-leopard

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Tembo Safari

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>