Nyt på Danskerejseblogs.dk

danskerejseblogs

Nyt på Danskerejseblogs.dk

I har taget godt imod vores linksamling med danske rejseblogs, og listen over talentfulde rejsebloggere er for alvor er ved at tage form. Mangler din blog stadig at komme på listen kan du registrere den her. Vi har også modtaget mange gode gæsteblogindlæg fra jer, og vi håber at dette vil fortsætte. Vi søger nemlig altid nye gæstebloggere og nye spændende bidrag til bloggen.

danskerejseblogs

Bloggen har nu eksisteret i 5 måneder. Det har været en periode med rivende udvikling, og vi vil nu introducere de mange nye features der er landet på bloggen. Vi håber at i vil tage godt imod dem!

Rejseforum

Vi har netop oprettet et rejseforum, hvor i er velkomne til at stille spørgsmål, eller dele jeres erfaringer med andre rejsende.

Bucketliste afstemning

Hvilket er den ultimative bucketliste destination? Hjælp os med at finde ud af netop dette. Vi har oprettet en liste over typiske bucketliste destinationer, og her kan du stemmer på de steder, som står aller øverst på din liste.

Instagramfeed

Vi har oprettet en instagramfeed på hashtagget #danskerejseblogs, som i er velkomne til at benytte på jeres rejsebilleder. Hermed bliver de vist på Danskerejseblogs.dk

Instagramprofiler

Ligesom med linksamlingen over danske rejseblogs, ønsker vi at opstarte et kartotek over rejsebloggere på instagram. Det er ment som en inspirationskilde til jer der øsnker at finde nye destinationer og nye spændende instagramprofiler i kan følge.

Messer og events

For alle os der elsker at rejse, har vi samlet en liste over fremtidige events og messer. Kender du et rejserelateret event eller en messe, som mangler på listen er i naturligvis velkomne til at kontakte os herom.

10 spørgsmål

Dette er en ny blogserie, hvor vi stiller 10 spørgsmål til talentfulde danske rejsebloggere. Du kan få indflydelse på hvilke spørgsmål vi skal stille næste gang, eller hvem vi skal stille dem til ved at kommentere herpå inde i vores forum eller ved at sende os en mail.

Rejsefoto Challenge

Dette er en leg, hvor du bliver udfordret til at tage flere billeder. Vi har skrevet 105 ord / sætninger, hvor du på egen vis kan fortolke det til et billede.

HAR DU IDEER TIL HVORDAN VI KAN GØRE DANSKEREJSEBLOGS.DK ENDNU BEDRE?

Share This Post

Skriv et svar

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>