Mit eventyr til Costa Rica

Costa Rica er en stille storslået perle, der ligger gemt i det mellemamerikanske. Det har jeg selv erfaret efter en helt forrygende tur. Landet har noget helt fantastisk jungle, som man bare må se, og badestrande der kan gøre det meste af verden misundelige. Dertil er landet meget fredeligt og organiseret.

costarica

Den fantastiske natur

Costa Rica byder på noget af det mest fantastiske fra naturens side. Ekstreme vulkaner, fantastisk jungle og sjældne dyr er alle noget, der kan opleves i det costaricanske. Derfor er det også en oplagt destination til dig, der elsker naturen i alle afstamninger. Hvis du er til vulkanens mystik, kan du tjekke Volcan Poas, som ikke ligger langt fra hovedstaden San José, mens der er mulighed for at se nogle farverige og flotte dyr i en af landets nationalparker. Hvis du mest af alt bare ønsker at slappe af ved en skøn strand med noget klart varmt vand, så er Cahuita en fantastisk mulighed. Det kan jeg klart anbefale.

Et land i harmoni

Hvis du er en lille smule bekymret for at tage til Costa Rica, så er det helt forståeligt. Det var jeg også selv. Landet ligger i et område, hvor området omkring generelt ikke har så godt et ry for at have styr på tingene. Men frygt ej. Costa Rica er et fredeligt og harmonisk land, der er yderst velfungerende, og du kan trygt tage af sted. F.eks. har landet et demokrati, der virker og er stort set det eneste land, der er sluppet for politisk vold i Syd- og Mellemamerika. Landets vigtigste mål med udenrigspolitik er desuden at fremme menneskerettighederne.

Tjek op alligevel

Selvom Costa Rica er et land, der har styr på tingene, så er det alligevel en god idé at undersøge, hvad der rører sig i landet. Vacciner og udstyr er grobund for at, din tur ikke bliver ødelagt, så det er en god idé at tjekke op på sygdomme, klima med mere end afrejse. Ellers er det bare at komme af sted. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, at jeg valgte Costa Rica, og det er jeg sikker på, at du heller ikke kommer til. Rigtig god tur.

Jeg rejste med C&C Travel til Costa Rica

 

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med CCtravel.dk af Lasse Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>