Lancering af DanskeRejseblogs.dk

Lancering af DanskeRejseblogs.dk

Vi lancerer i dag DanskeRejseblogs.dk – et samlingspunkt og en hyldest til danske rejsebloggere. Vi har tyvstjålet ideen fra vores norske og svenske naboer, der har haft succes med at oparbejde et samarbejde på tværs af blogs og samarbejdspartnere.

Vi ønsker at oprette en linkdatabase med danske rejseblogs. For at få din blog med i denne database er du velkommen til at registrere din blog.

Vi skal bruge din hjælp til at gøre bloggen mere levende. Du er mere end velkommen til at spæde til med nogle gode gæsteblogindlæg, der kan kickstarte bloggens indhold. Herudover vil  vi mægtig gerne høre fra dig, hvis du har nogle ideer til, hvordan vi kan gøre bloggen endnu mere attraktiv for dig, din blog og eventuelle samarbejdspartnere.

Share This Post

3 thoughts on “Lancering af DanskeRejseblogs.dk

  1. Hej!
    Jeg så at mit site er blevet tilmeldt linkdatabasen. Det er bare super! Jeg er autoriseret NYC Sightseeing guide og er derfor een ud af 5 guides der taler dansk, der lovligt må give guidede ture i NY.

    Jeg kunne godt tænke mig at skrive en gæsteblog – hvis I er interesseret!

    Mvh
    Maria-Leena Kerr

Skriv et svar

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>