Julegaven til den rejselystne

Når uret stilles tilbage og dagene bliver kortere, er det først og fremmest et tegn på, at vi går mod kortere og koldere dage, men også at julen står for døren.

Maldiverne

Giv mere end bare en julegave – Giv en oplevelse

Når solen står lavt på himlen, og det er mørkt allerede inden vi når hjem fra arbejde, er det nærliggende og meget naturligt, at drømme sig langt væk til fjerne- og varme himmelstrøg. Vinterens komme betyder dog ikke kun færre solskinstimer, men også at julen er på vej med hastige skridt. Og dermed også den ædle disciplin; indkøb af julegaver.

Det er, eller kan i hvert fald være, en svær opgave, at finde den helt rigtige julegave til dem man holder af. Men én ting er helt sikkert – hvis din kære har en lille smule eventyr i blodet, vil du uden tvivl ramme plet med en oplevelsesgave.

Oplev verden med en oplevelsesgave

Markedet for oplevelsesgaver er eksploderet gennem de seneste år, og er i dag langt mere vidtrækkende end blot et café- restaurant eller biografbesøg.

I dag findes de populære gavekort til et utal af forskellige oplevelser, og kan blandt andet også indbefatte mere eller mindre eksotiske rejser.

Alt lige fra små romantiske kroophold til en enkeltdags get-away, til miniferier, overdådige slotsophold, drømmerejser til Maldiverne og endda en rumrejse. Ja, du læste rigtigt – en rumrejse. Mulighederne er nærmest uendelige, og det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Dog bør det nok lige nævnes, at en 6-stjernet luksus drømmerejse til Maldiverne og ikke mindst førnævnte rumrejse, er lidt mere end bare en smule over de flestes gavebudget. Men drømmen lever – og nogen skal jo vinde den store i Lotto, ikke sandt?

Læg rejser, eventyr og oplevelser under træet

Julegaveshopping er muligvis en af de sværeste opgaver, hvis man bare ikke kan finde på noget at give, og vedkommende der skal modtage gaven, ikke ønsker sig noget.

Med en oplevelsesgave viser du, at du har tænkt nøje over modtagerens personlige smag, drømme og fantasier. Og det gør det til en meget personlig gave, og mere end bare et almindeligt gavekort.

Og hvis du er faldet for idéen, men ikke helt ved, hvilken type oplevelse der bedst ville passe til vedkommende, der skal have gaven- så fortvivl ikke. Det er naturligvis også muligt, at udstede et all-round gavekort til en 100 % valgfri oplevelse. – Så er det kun beløbet, du skal tage stilling til.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med oplevelsesgaver.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>