Har i overvejet en ferie til Spanien?

I denne artikel vil du høre hvorfor vi mener at det er en god idé for børnefamilier at leje en feriebolig i Spanien i sommerferien gennem Rincón Rent.

http://www.rinconrent.dk

Vi har maj måned og det er ved at være oppe over, hvis I skal have styr på sommerferien for hele familien inden det bliver for sent at booke de destinationer; i gerne vil til. Der findes de meget organiserede typer, der allerede om vinteren planlægger og bestiller deres sommerferie, og så er der dem, der er mere løse og tager tingene lidt som de kommer, eller som simpelthen bare ikke er nået til beslutningen endnu. Hører du til de sidste, så er det som sagt ved at være oppe over.

Storby eller varme?

Den første beslutning der skal tages er, om man ønsker en storbyferie, med alt hvad der til hører af kulturelle oplevelser, seværdigheder, byliv og shopping, eller om man er mere til at slappe af på stranden, nyde varmen og bade i Middelhavet. Når det kommer til sommerferien, så vælger de fleste danskere den sidste løsning, og gemmer storbyturene til f.eks. efterårsferien eller påsken.

Vi har så meget mørke og kulde i en stor del af året herhjemme, så derfor er vi opsatte på at få masser af sol og varme, når vi endelig holder fri og skal på ferie.

Dette gælder ikke mindre for børnefamilier, hvor en badeferie sydpå på mange måder også passer bedre til livet med små børn, end en ferie i en travl og larmende storby, hvor man skal gå meget rundt.

Spanien er perfekt til afslappet sommerferie

Når det kommer til at vælge land, så er Spanien en favorit hos danskerne og har faktisk været det lige siden 60’erne, hvor man begyndte med charterturismen til diverse spanske destinationer. Spanien har en meget lang kystlinje fuld af fantastiske strande og feriesteder. Der er varmt og dejligt i Spanien og så er det et land, der er vant til at have mange turister og man føler sig altid velkommen i det spanske.

Vælg en feriebolig til familien

Når man er en familie med små børn, er det ikke altid optimalt at bo på et hotel, hvor man f.eks. ikke har adgang til et køkken. Her vælger mange at leje en hel feriebolig i stedet. Det kan være en lejlighed eller et hus.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med Rincon Rent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>