Husk en god rejseadapter, hvis du rejser uden for Europa

Hvis du allerede har prøvet at rejse længere væk end Europa, ja måske endda bare en tur til London eller andre steder i Storbritannien, så har du nok allerede opdaget at de kan have andre stikkontakter end vores kendte tobenede stik.

rejseadapter

Står du på et hotel i London med din oplader til iPhone, computer eller kamera og kan ikke få de to ben ind i de tre huller i væggen, så kan man heldigvis i en storby som denne finde et sted at købe en adapter, så man igen kan få tanket op på strøm. Mange hoteller lejer endda adaptere ud.

Men rejser du længere væk fra civilisationen og helt ude i den store verden, så bliver det straks sværere at opdrive en adapter. Derfor anbefaler vi at du medbringer en rejseadapter hjemmefra.

En specifik adapter eller en generel rejseadapter?

Skal du være f.eks. nogle måneder i USA, så er det en god idé at købe en adapter der passer til det amerikanske elnet og spænding og konverterer deres stik om til noget der passer til vores elektriske apparater.

Skal du rejse meget rundt i verden, giver det bedre mening at investere i en såkaldt universal rejseadapter der fungerer i så godt som alle lande og elektriske systemer. Et glimrende eksempel er SKross World Adapter Pro, der kan fås for omkring 300 kroner. Den er så smart lavet, at man ved hjælp af fire skydeknapper kan lave den om til et hvilket som helst stik, der vil virke i 150 forskellige lande. Den kan blive til stik med både to og tre ben og har også mulighed for jordstik.

Med andre ord er den en glimrende rejsepartner, hvis du skal på en jordomrejse, eller blot hvis du planlægger at besøge forskellige dele af verden de kommende år. Adapteren vejer kun 147 gram og fylder ikke meget i kufferten eller rygsækken.

Med en rejseadapter i tasken skulle det altid være muligt at få ladet sin telefon op eller bruge sin laptop eller kamera – uanset om du er i Sydamerika, Asien eller et tredje kontinent.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med lomax.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>