Bloggen danskerejseblogs.dk drives af gæsteblogindlæg fra rejsebloggere og samarbejdspartnere. Derfor søger vi altid nye gæstebloggere, der er friske med en god historie. Du bestemmer helt selv hvad historien skal handle om så længe det er rejserelateret. Og du er selvfølgelig også velkommen til at bidrage med mere end ét indlæg.

Et gæsteblogindlæg her på danskerejseblogs.dk vil bidrage til at få din blog eksponeret over for nye læsere og samarbejdspartnere. Du får mulighed for at linke til din blog via dit gæsteblogindlæg, hvorved du kan drive mere trafik til din side.

Sådan skriver du et gæsteblogindlæg

– Skriv en tekst på mindst 300 ord
– Vedhæft mindst ét billede der beskriver indholdet (mindst 1000px bredt)
– Send os dit indlæg til: opdagelsedk@gmail.com

Retningslinjer

Kopier er ikke tilladt
Vi ønsker kun originalt indhold på bloggen. Det er derfor ikke tilladt, at sende os et allerede eksisterende blogindlæg, som du har liggende på din blog. Du må gerne skrive en lignende artikel om det samme emne, så længe at teksten er fuldstændigt omskrevet. Vi ser dog helst, at du tager fat i et nyt emne med friske nye øjne.

Forbehold for rettelser
Vi forbeholder os retten til at korrigere grove stavefejl, fjerne stødende indhold og eventuelt at billedredigere dine billeder for et mere ensartet look til bloggen.