Flybillet til bryllup i Firenze eller afbudsrejser til sydens sol?

Uanset hvor du skal hen, kan det være svært at finde den bedste og billigste rejse. Det problem forsøger rejsesøgemaskiner som travelmarket.dk, der sammenligner priser på rejser, at hjælpe dig med – men hvordan finder du helt præcis den billigste rejse? Selvom du bruger en rejsesøgemaskine, kan det alligevel være svært at finde den bedste og billigste rejse. Herunder giver vi dig nogle tips til to helt forskellige rejser baseret på søgninger i rejsesøgemaskinen på travelmarket.dk. En rejsesøgemaskine som travelmarket.dk giver dig overblik over dine muligheder i én eneste søgning.

danskerejseblogs-topbillede

Eksempel 1: Du skal til bryllup i Firenze

Lad os sige, at du skal til bryllup i Firenze om syv måneder. Du beslutter dig for at gøre det til en miniferie med fire overnatninger i en af Europas flotteste storbyer.

Brylluppet finder sted om lørdagen. Det betyder så, at du kan rejse fra onsdag til søndag, fra torsdag til mandag eller fra fredag til tirsdag. Hvis du bor i Jylland, er det en rigtig god idé at orientere dig mod både Hamborg og Billund, når du skal købe flybilletter. Derfor tjekker du priser fra begge lufthavne. Du tjekker også lige flybilletter fra Aalborg Lufthavn, for de har gratis parkering. Hvis du bor på Sjælland, så er Kastrup det oplagte valg, men husk også at søge efter flybilletter fra Malmø.

Start med en rejsesøgemaskine
Det første, du gør, efter at have takket ja til bryllupsinvitationen, er at gå ind på en rejsesøgemaskine – i dette tilfælde travelmarket.dk. Her laver du en søgning, og den giver dig resultater fra mange forskellige websider. Desuden præsenterer rejsesøgemaskinen resultaterne for dig på en overskuelig måde, der gør, at du hurtigt kan sammenligne rejsetider og flypriser.

Eftersom brylluppet først finder sted om syv måneder, er du ude i god tid med at søge efter billige flybilletter. Det er godt, fordi flybilletter normalt bliver dyrere og dyrere, jo tættere du kommer på afrejsetidspunktet. Og derfor skal du begynde at søge efter flybilletter allerede nu.

Som udgangspunkt laver du søgningen med udrejse torsdag og hjemrejse mandag, da det typisk er nogen af de billigere rejsedage. Du vælger også funktionen med flere afrejselufthavne, så du nemt får et overblik over de billige priser fra de forskellige lufthavne.

danskerejseblogs-priskalend

Tjek priskalender og opret prisagent
I priskalenderen ovenover dine søgeresultater kan du se, hvilke dage det er billigst at rejse på. Du finder 3-4 gode alternativer og opretter en prisovervågning, også kaldet en prisagent, på hver. Herefter får du så en dagligt mail tilsendt med de bedste, billigste og hurtigste flyvninger. Du læner dig tilbage og venter på, at den rigtig gode pris kommer.

Du har nu fundet den billige flybillet, som lige passer ind i dine planer om en 4 dages miniferie i Firenze, hvor du skal til bryllup og ellers nyde livet i den skønne by.

Eksempel  2: Sommeren regner væk i Danmark, og du vil på afbudsrejse

Du og din kæreste har i år et par ugers ferie hjemme i Danmark, hvor I rigtig skal hygge jer i den solrige danske sommer. Men nu er det gode danske sommervejr udeblevet, og dagene er mere til gummistøvler end til klip-klappere. Jo tættere du kommer på ferien, jo mere kan du se, at I kommer til at mangle solen. I vælger derfor at se jer om efter en afbudsrejse til Sydeuropas sommer.

Prisudvikling på afbudsrejser
Prisen på afbudsrejser er – som så meget andet – afhængig af udbud og efterspørgsel. Dette år er det skiftende danske sommervejr meget vådt, og afbudsrejserne I finder på nettet koster alle sammen mere end kr. 3.000,-. Og det var jo ikke lige det, hvad I havde håbet på!

Men måske falder priserne i løbet af de kommende dage? Det er nemlig sådan, at jo bedre vejret er i Danmark, jo billigere er priserne på afbudsrejser. Se hvad DMI siger om vejret i din ferie.

danskerejseblogs-afbudsrejs

Hold øje med priserne og slå til, når den rigtige pris kommer
Du har ikke lyst til at tage din bærbare PC med overalt for at søge efter afbudsrejser, og du kan ikke sidde og surfe efter sommerferier på dit arbejde eller dit studie, så hvad gør du?

Travelmarket har heldigvis en gratis app, som du kan installere på din mobil. Så kan du tjekke de aktuelle priser på afbudsrejser i både kaffepausen og over frokost. Vupti – den installerer du. Du opretter også en prisagent på Travelmarket.dk, så du dagligt får tilsendt en e-mail med de billigste tilbud netop nu.

Hvilken afbudsrejse skal du vælge?
Der er mange forskellige afbudsrejser på Travelmarket, fordi her er afbudsrejser samlet fra alle de store charterselskaber.

Eftersom I er et par, der skal ud at rejse, kan det være en god idé at vælge et specificeret hotel, fordi I så får at vide, hvor I skal bo, også selvom dette vil gøre jeres rejse lidt dyrere. I mister dog chancen for at blive indkvarteret på et luksushotel, som man kan være heldig at opleve, når man vælger et uspecificeret hotel, men I sikrer jer imod at komme til at bo et hotel, hvor diskoteket larmer hele natten.

I dette eksempel siger vi, at I ikke er kræsne med valg af rejsemål. Det kan man næsten ikke være, når regnen siler ned over Danmark, og I tager jo på ferie for at have godt vejr, varmt badevand og gode paroplevelser i solen, og det kan I få over hele Sydeuropa.

I søgeresultatet på Travelmarket.dk eller i jeres prisagent får I en oversigt over de rejser, der har specificerede hoteller i mange forskellige lande, og I kan nu vælge imellem dem og finde det hotel, der passer bedst til lige netop jer.

Få mere at vide om at finde de billigste og bedste rejser

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk har udgivet en gratis e-bog om at finde billige rejser. Bogen er hentet mere end 45.000 gange, og du kan downloade den ved at klikke her.

Foruden søgemaskinerne til afbudsrejser og flybilletter, tilbyder Travelmarket også en supersøger, som søger på tværs af mange forskellige rejsetyper. Prøv supersøgeren her

 

Skrevet i samarbejde med Travelmarket af Kenneth Karl Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>