Find billige rejser til Thailand

Har du altid drømt om at komme en tur på ferie i Thailand? Så kan din drøm snart gå i opfyldelse. På Thailandtours.dk kan du finde et stort udvalg af billige rejser til Thailand. Men det er måske ikke det, at du ikke har kunne finde billigere rejser til Thailand men snarere, at du ikke rigtig ved, hvad Thailand kan tilbyde dig? Hvis dette er tilfældet, så bør du læse med videre her. Vi vil give dig en kort beskrivelse af, hvorfor Thailand er blevet så populær en rejsedestination for os danskere, og hvorfor du skal tage en tur dertil.

Strand-i-thailand

En utrolig udvikling

Thailand var ikke en speciel populær rejsedestination for 20 år siden, og spurgte du ind til Thailand, så ville mange ikke vide synderligt meget om landet – kun at det er et stort land et sted i Asien. Men i dag forholder det sig anderledes. Nu har en stor procentdel af os været i Thailand, eller planlægger en tur dertil i den nærmere fremtid. Men hvorfor?

En af de vigtigste faktorer, som virkelig har sat gang i udviklingen, er thaiernes gæstfrihed. Nærmest uanset hvor i Thailand du befinder dig, så vil du blive modtaget af ydmyghed og stor gæstfrihed. Dernæst har Thailand mange flotte strande, en fantastisk madkultur, spændende templer, en meget anderledes infrastruktur og en hel del andet.

Tempel-i-bangkok

Oplev Khao Laem på en husbåd

Thailand har utrolig meget at byde på, både af kulturelle og eventyrlige oplevelser, og du vil helt sikkert ikke kede dig. En af de mest fantastiske oplevelser er Lake Safari, hvor du kan komme på en oplevelse i 4 dage på Khao Laem, også kendt som ”De 1.000 Øers Sø”, som ligger i den nordvestlige del af Thailand, tæt på grænsen til Burma. Khao Laem er en fantastisk nationalpark, og her får du mulighed for at opleve den på tætteste hold i en husbåd. 4 dage på søen, hvor du vil opleve hele Khao Laem. Der vil blandt andet være mulighed for at ride på elefanter, vandre i en jungle samt meget mere.

Thailand

Book billetterne i god tid og spar på udgifterne

Generelt ligger priserne på flybilletter og hotel i Thailand lidt højere, end hvis du blot skulle bestille en rejse til en destination i Europa. Men når det så er sagt, så er de penge givet godt ud, når du først er fremme. Og du finder heller ikke mange andre lande, hvor du kan sejle på en husbåd, ride på elefanter eller vil blive modtaget som en konge. Holder du dig blot opdateret på sider såsom Momondo, BilligFlybilletter.dk eller lign, har du mulighed for at spare flere tusinde kroner på jeres flybilletter.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med Thailandtours.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>