I kender mig måske allerede. Mit navn er Rebecca, og jeg er en passioneret dansk rejseblogger. Jeg er medindehaver af bloggen opdagelse.dk, hvor vi til daglig skriver indlæg blandt andet om storbyferier i Europa, backpacking i Australien og en roadtrip til USA. På andet år i træk har vi valgt at hylde de danske rejseblogs i form af en liste over de 10 bedste danske rejseblogs. Disse lister er blevet taget utroligt godt imod, og danske bloggere fra nær og fjern har kontaktet os. Herigennem opdagede vi gevinsten ved at have et godt netværk samt inspirationskilder.

Sidenhen har jeg oprettet en facebookgruppe ved navn Danske Rejsebloggere, hvor danske rejsebloggere kan dele deres blogindlæg, og få tips og tricks, samt kontakt til andre berejste bloggere. Du er velkommen til at joine vores fællesskab.

Den sidste krone på værket, er denne blog – Danskerejseblogs.dk, som jeg håber kan blive til et stort netværk, hvor vi samles om de gode indlæg, en linksamling med alle de bedste danske blogs samt instagramprofiler. Læs mere om hvordan du kan registrere din blog.