5 gode restauranter i Las Vegas

Med over 40 millioner besøgende om året, har Sin City indkvarteret attraktioner for en temmelig bredt udvalg af mennesker. Dette gælder også for spisesteder og har gjort Las Vegas til et meget populært sted for “foodies” fra hele verden, der kommer til byen for at prøve kendiskokke restauranter, streetfood og de amerikanske diners. Men med så stort udvalg, kan det være svært at vælge. Her er en guide til fem forskellige restauranter, der passer til alle og enhver.

steakhouse

1. Egg and I / Egg Works

4533 W. Sahara Ave, Las Vegas NV, 89102

Egg Works og Egg & I vandt «Best of Las Vegas Breakfast 2015». En familiedrevet restaurant som er æg-stremt populær for morgenmad. De har alle tænkende varianter af ægge-retter du kan forestille, i til-æg er der pandekager, toast og sandwiches som alternativer for dem som ikke kan lide æg.

2. Old Homestead Steakhouse

Caesars Palace 3570 Las Vegas., NV 89109

Et traditionelt amerikansk steakhouse, der serveres kød som kun amerikanere kan. Angus kødstykkene er skåret på bedste vis og kommer med et bredt udvalg af sideretter, blandt andet otte forskellige varianter af kartofler. Og fat boy sauce! Indretningen er en mix mellem verdensmetropolen New York og et countryside steakhouse med mørkt træ, bordeaux læder og en hel masse skin! Det er umuligt ikke at nyde maden og stedet. Og så er vinkælderen også værd at notere – de har nemlig en samling af over 15.000 flasker vin! Så kan man altså godt blive siddende…

3. VegeNation

616 East Carson Avenue Suite 120, Las Vegas NV, 89101

Som navnet lægger op til, er VegeNation en vegetarrestaurant hvor du finder fantastisk mad lavet af gode, organiske ingredienser som smager himmelsk! Med fokus på bæredygtig mad er menuen baseret på netop det, og et udvalg der inkluderer «Save the Tuna» sushi, glutenfri pasta og raw pizza. Det kan være en god balance til den anden side af Las Vegas opholdet. De serverer morgenmad, frokost og middag. Mottoet er «Eat here and feel really damn good».

4. Sage

3730 Las Vegas Blvd S. Las Vegas, NV 89149

Sage er en kendt restaurant som serverer klassiske retter til stive priser. Du finder østers, beef tartar og hval på menuen sammen med et udsøgt udvalg af fisk og vildt. Interiøret er i vældig Vegas stil med overdådighed, men imponerende og værd et besøg for et udsøgt måltid.

5. The Buffet

Det er umulig at lave en liste over de bedste spisestederne i Las Vegas uden at inkludere en “all you can eat” buffet. The Buffet har 15 live-action steder hvor de tilbereder maden foran dig og du sider i et dejligt rum dekoreret som en have. Du kan også kombinere middagen med et af Las Vegas mange shows på The Wynn, noget som er en oplevelse i sig selv.

Værd at vide om Las Vegas

Besøgende: over 40 millioner i 2014
Omsætning af gambling på Las Vegas Strip: $6,4 billioner
Gennemsnits opholdstid: 3,2 nætter
Gennemsnits alder af besøgende: 45,2 år
71% af de tilrejsende gambler i løbet af opholdet

Der blev skabt 366.400 jobs i Southern Nevada af turismen i 2014. Det svarer til 43% af den totale arbejdskraft. Servetricer, stuepiger, taxichauffører, poker-dealerer og bartendere arbejder hårdt i en konkurrence om at beholde arbejdet og bliver dårligt betalte. Derfor bør rejsende være obs på at give drikkepenge.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med unibet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>