10 spørgsmål til David Sylvest

Vi starter hermed en blogserie, som vi kalder 10 spørgsmål. Vi stiller 10 spørgsmål til personerne bag de danske rejseblogs. Denne gang har vi fået lov til at udspørge David Sylvest, der skriver om sine backpacking-oplevelser på rejsebloggen david-sylvest.dk.

david_sylvest

1. Hvad har du altid med på din rejse?

Min Ukulele (Lille hawaii guitar), den fylder ingenting og vejer intet. Den er perfekt til når jeg står og blaffer så kan jeg stå og spille lidt og hygge mig imens! Jeg er nu ikke så god til det og samlede den op i starten af min rejse, men det er ret sjovt og giver sådan en glad lyd fra sig!

2. Hvad er dit bedste rejsetip?

“Go with the flow”, giv slip på kontrollen, følg din mavefornemmelse og kast dig ud i det!

3. Hvad er dit bedste rejseminde?

Jeg har ikke et bedste rejseminde, jeg har rigtig mange gode men på hver sin måde. De bedste minder kommer fra de mennesker jeg har mødt undervejs, de fantastiske stunder bliver skabt sammen med andre mennesker!

4. Hvad har været din værste rejseoplevelse?

Det var da jeg meget tidligt på starten af min rejse besluttede mig for at tage en “weekend tur” på 5-6 timer scooter kørsel til en anden by oppe i Thailands bjerge. Jeg var blevet advaret om at passe på vejende deroppe, men jeg havde ingen ide omkring hvad jeg var på vej indtil. På vejen dertil styrtede jeg grundet der var et stort hul i vejen som jeg ramte, så min scooter flippede (jeg nød lidt udsigten og tænkte ikke på at kigge efter huller i vejen!) Heldigvis havde jeg hjelm på og jeg har ingen ide omkring hvordan jeg er fløjet igennem luftet. Jeg var i midten af Thailands bjerge med 2½ times kørsel til den nærmeste by (min destination) Jeg var revet op på knæ, albuer, håndflader og der var noget helt galt med min venstre fod. Jeg blevet heldigvis hjulpet op af en lokal efter styrtet og jeg havde ikke andet valg end at forsætte selvom jeg havde utroligt mange smerter for at komme til det nærmeste hospital. 2½ time senere ankom jeg, og blevet taget godt imod med en kørestol imens jeg blev skannet og behandlet osv. Jeg havde heldigvis kun lavet et brud på knoglen og jeg “gik” fra hospitalet uden at kunne gå.

Jeg var nu i den her fremmede by (min destination) uden at vide hvor jeg skulle sove og uden at kunne gå. Så jeg valgte at køre tilbage til den by jeg kom fra (6 timer tilbage igen) hvor jeg havde mit hostel. Det blevet meget hurtigt mørkt og jeg kørte igen i de her vandvittige bjerge i total mørke udover mit lille scooter lys. Jeg kørte inde til siden så biler kunne overhale uden problemer og for sent så jeg en sort skikkelse foran mig som viste sig at være en død hund. Jeg fik bremset lidt inden jeg ramte den og fløj igen af min scooter. Der knækkede filmen lidt for mig, jeg lå alene i bælgravende mørke i Thailands bjerge og var styrtet igen. Jeg var ikke i stand til at gå og slet ikke rejse min scooter op. Jeg lå der i 5 minutter indtil en bil kom kørende og så mig og min scooter på vejen. De steg ud (lokale) og hjalp mig op og rejste min scooter og så forsatte jeg

Det var nok en af mine værste oplevelser, men samtidig er jeg rigtig glad for den oplevelse. Jeg lærte utroligt meget af det!

5. Hvilke rejser har du på programmet det næste år?

Jeg er fuldtids rejsende og har sjældent en ide omkring hvor jeg befinder mig om en måneds tid. Med det sagt er jeg lige nu i Australien, og jeg tror og håber lige pt. at rejse op til det nordlige Australien og så komme med en lille privat båd til Indonesien. Derefter ved jeg det ikke, men Kina virker oplagt, måske Filippinerne inden?

6. Har du en bucketlist? Nævn 5 steder du drømmer om at besøge

5 steder, det kan jeg ikke, hehe! – Jeg rejser lidt alternativt og jeg elsker eventyret i at rejse, derfor undersøger jeg ingenting med hensyn til de lande jeg tager ind i, men snakker med de lokale og forhører mig rundt omkring om de har nogle guldkorn til mig.

7. Fortæl os om din blog

Jeg blogger på david-sylvest.dk, og jeg har to ønsker med min blog. Det er at inspirere og hjælpe andre. Jeg er fuldtids rejsende som sagt, så for mig er det min levestil. Jeg er på ingen måde rig og du kan gøre præcis det samme! En af de steder jeg mener min blog skiller sig ud på de personlige punkter. Jeg er lidt filosofisk og det går igen på min blog, da jeg mange gange deler lidt dybere og mere personlige tanker omkring diverse rejserelaterede emner som forhåbentligt også er inspirerende! Jeg rykker mange grænser og det som mange nok mener er umuligt vil jeg prøve! Jeg elsker spænding og det gør at min rejse metoder hele tide udvikler og ændrer sig.

8. Fortæl os om dit mest læste indlæg på din blog

Det handler om at jeg formåede at rejse i 6 måneder igennem 10 lande for 15.000 kroner i alt. Det blev til Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Grækenland, Tyrkiet, Iran, Forenede Arabiske Emirater og Indien. Jeg benyttede mig af 2 både og 1 fly ellers blaffede jeg alle steder hen og boede i alt på hostel sammenlagt 1 uge, ellers sov jeg hos de lokale eller i telt.

9. Dit bedste råd til andre rejsebloggere

Hmm, nok det sværeste spørgsmål indtil videre. Mit råd er: tænk ud a boksen!

Grunden til, at jeg f.eks begyndte at følge backpackerne.dk er fordi de laver et indlæg når de tager ud af et land som er en opsummering af landet. Hvad der overraskede dem, det gode, det dårlige og samtidig deres økonomi i landet og diverse andre ting. De indlæg var faktisk den eneste grund til jeg fulgte med til at starte med. De indlæg var dog også rigtigt gode og det gjorde at jeg gang på gang kom igen på deres blog. Med tiden begyndte jeg er danne en relation til dem og nu følger jeg med i stort set alt hvad de skriver!

10. Hvilke blogs følger du?

Ytravelblog.comnomadicmatt.com og  backpackerne.dk. Så er der Afterglobe.dk det er lidt en måske, jeg holder øje med den lige pt. for at få en ide om den fanger min interesse eller ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>