10 spørgsmål til Claus Bermann

Vi har denne gang stillet 10 spørgsmål til rejsebloggeren Claus Bermann, der fører 2 gode rejseblogs. Du kan finde inspiration til din næste fodboldrejse på visitfootball.dk, eller læs om hans øvrige rejser på bloggen rejsentil.dk.

claus_bermann

1. Hvad har du altid med på din rejse?

Det må være min laptop, mest fordi jeg holder af at arbejde og skrive mens jeg rejser. Derudover har jeg typisk også en Lonely Planet med.

2. Hvad er dit bedste rejsetip?

Book overnatning gennem Airbnb, især hvis man er på storbyferie. Værterne er ofte en genvej til en meget bedre oplevelse, da de har gode råd om hvor man skal tage hen for at undgå turistfælder. Hvilke områder er værd at bruge tid i og hvor skal man gå ud og spise. Derudover er det billigere end hoteller.

3. Hvad er dit bedste rejseminde?

Der er heldigvis mange. Første gang jeg var i Rom husker jeg som noget helt særligt, men jeg har også en stor forkærlighed for Italien.

4. Hvad har været din værste rejseoplevelse?

Helt klart, da jeg så en mand blive skudt på en bar i Thailand. Det var ret ubehageligt at opleve.

5. Hvilke rejser har du på programmet det næste år?

Jeg har allerede været afsted et par gange, men prøver for første gang (gode gamle) Interrail i år. Tager igennem gennem Øst- og Sydeuropa et par uger. Derudover skal jeg en uge til Umbrien i Italien senere på året. Skulle undre mig om der ikke også kommer et par rejser mere.

6. Har du en bucketlist? Nævn 5 steder du drømmer om at besøge

Ibiza (igen), Amalfi-kysten (Italien), Road-trip USA, Istanbul og Cuba.

7. Fortæl os om din blog

Jeg har faktisk to rejseblogs. På VisitFootball.dk blogger jeg om mine fodboldrejser og på Rejsentil.dk mine andre rejser.

8. Fortæl os om dit mest læste indlæg på din blog

Mit seneste indlæg om en rejse jeg selv var på, er fra Stockholm i starten af året. Stockholm er en virkelig flot by, men jeg var deroppe for at se fodbold (Stockholmsderby mellem AIK og Hammarby).

9. Dit bedste råd til andre rejsebloggere

Der er efterhånden rigtigt mange rejseblogs, men et godt råd er at gøre den personlig, vælg evt. en rejse-niche at skrive om (hvis du kan). Dét synes jeg, at der mangler flere af. Sørg for at holde den velskrevet, selvom du fortæller en god historie, kan den blive ødelagt af noget så banalt som stavefejl.

10. Hvilke blogs følger du?

Jeg følger en del blogs, som ikke er rejseblog, men i forbindelse med mit arbejde. Derudover kan jeg godt lide at følge mange danske rejseblogs fra mit netværk. Der er (heldigvis) mange talentfulde danske rejsebloggere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>